Za poručena 2 i više pakovanja, besplatna poštarina. 

Način upotrebe melema

Važno!!!

Vitiligo, psorijaza, ekcem i dermatitis se moraju tretirati i iznutra i spolja. Savete kako tretirati iznutra pronaći ćete u našem programu koji Vam šaljemo putem email-a.

Pre početka korišćenja terapije imamo nekoliko veoma bitnih informacija i saveta za Vas.
Pre svega želimo da Vam naglasimo da mi nisam doktori i da isključivo sve što Vam budemo rekli je ono što smo mi primenjivali i isključivo naše iskustvo. Ako imate bilo kakvu drugu bolest morate se konsultovati sa Vašim lekarom, isto se odnosi i na ishranu i na čaj za čišćenje organizma (ako ste alergični na bilo šta od navedenog, morate se obratiti lekaru i dalje postupati po njegovim instrukcijama).

Ceo proces lečenja je jedna složena stvar koja iziskuje strpljenje, upornost i disciplinu.

Pratite uputstva iz programa koji Ste dobili i potrudite se da maksimalno ispoštujete čišćenje organizma čajem, uz to korigujte ishranu, koristite vitamine koje Vam predlažemo i pređite na biljnu kozmetiku.
Mazanje ELDEM forte melem mora biti u kontinuitetu, svaki dan, bez preskakanja i ako poštujete stvari koje smo navela, prvi rezultati će se pojavit već u prvih mesec dana mazanja ELDEM forte melema.
Melem morate nanositi isključivo na čistu kožu, zabranjeno je mešanje sa drugim preparatima, pogotovo se ne sme mešati sa kortikosteroidima.


AKO STE KORISTILI DO SKORO PREPARATE KOJI U SEBI SADRŽE KORTIKOSTEROIDE, POTREBNO JE DA NAPRAVITE PAUZU OD 40 DANA KAKO BI ORGANIZAM SAM IZBACIO TOKSINE I NAKON TOGA MOŽETE POČETI SA MELEMOM.

Isključivo na svoju odgovornost melem možete mešati sa drugim preparatima i kortikosteroidima.

Preuzimte kompletno uputstvo sa savetima ovde.

NAČIN UPOTREBE (vitiligo)

Samo korišćenje Eldem forte melema je jako jednostavno. Na bele površine nanesite jagodicom prsta melem i lagano ga utrljajte. Eldem forte melem mazati u ranim jutarnjim i kasnim popdnevnim satima, uz  sunčanje od 30 minuta kada je UV zračenje vrlo nisko. U popodnevnim časovima možete produžiti sunčanje uz praćenje Vaše kože. Proces ponavljati svaki dan u kontinuitetu. Rezultati će krenuti vrlo brzo, nakon 3-4 nedelje.

Napomena: melem se nanositi na čistu kožu (ne mešati sa drugim kremama i sl)

REZULTATI SU VIDLJIVI VEC NAKON 3 NEDELJE!

psorijaza, ekcem, dermatitis, GLJIVIČNA OBOLJENJA

Eldem forte melem nanositi blagim utrljavanjem 2-3 puta dnevno na oštećenu kožu, pre nanošenja sprovesti higijenu kože. Melem se ne sme mešati sa drugim kremama i sl. 

Proces ponavljati svaki dan u kontinuitetu. Rezultati su vidljivi nakon 3-4 nedelje (neretko i ranije). 

Pridruži se zadovoljnim korisnicima