Za poručena 2 i više pakovanja, besplatna poštarina. 

Sastav melema

Osam potpuno priodnih i ručno biranih sastojaka. Snažna formula koja dokazano deluje preko 3000 godina tradicionalne upotrebe + savremeni naučni dokazi koji podržavaju repigmentaciju i regeneraciju na koži.

COCOS NUCIFERA

Cocos nucifera odlično hidrira, ali je i bolje od toga. Sadrži lauričnu kiselinu koja čini 49% ovog ulja. Ova kiselina ima sposobnost da suzbije različite mikroorganizme, a konkretno bakterije i gljivice. Sve problematike lica, a posebno bubuljice negde počinju baš sa nekom vrstom infekcije. Sadrži i druge zasićene masne kiseline kao što su : miristinska, kaprilna, palmitinska, oleinska, linoleinska, stearinska. Zajedno pomažu da se održi normalna masnoća kože. Cocos nucifera sadrži i vitamin E koji je odličan antioksidans i štiti kožu od starenja i propadanja. Takođe ima i SPF4, pa donekle štiti kožu i od sunca.

MORINGA OLEIFERA SEED

Moringa ili Drvo života potiče iz Južne Azije. Moćan je antioksidans, prepun gvožđa i hlorofila. Smatra se da sadrži preko 470 nutrijenata u velikim količinama, aminokiseline, vitamine A, B1, B2, B3, B6, C i folne kiseline, a ima i minerale:  kalijum, kalcijum, fosfor, gvožđe, magnezijum. Listovi Moringe sadrže 7 puta više vitamina C od pomorandže,  4 puta više vitamina A od šargarepe, 4 puta više kalcijuma od mleka, 3 puta više kalcijuma od banane i 3 puta je jači antioksidans od aronije. Lako prodire u kožu i održava njenu teksturu. Pomaže kod uklanjanja finih bora, tretmana za problematičnu kožu, stabilizuje kolagen u koži, deluje antiupalno, poboljšava vlažnost kože, čineći je mekom i glatkom. Čisti kožu, otklanja umor i delotvorno je kod psorijaze i ekcema.

NIGELLA SATIVA SEED

Poreklom je iz Južne i Jugozapadne Azije. Za ovu biljku se kaže da leči sve osim smrti, jer je jedna od najkvalitetnijih biljki na svetu. Nigella Sativa je bogata omega 3 i 6 masnim kiselinama, aminokiselinama, Ca, Fe, P, Cu, Zn, kao i vitaminima B1, B2, B3 i B9, stearinskom, oleinskom, linoleinskom, kao i folnom kiselinom. Regeneriše kožu, usporava starenje, smanjuje izraženost već postojećih bora, poboljšava ten, ublažava upalne procese i alergijske reakcije kože. Primenjuje se kod akni, bubuljica, strija, ožiljaka, psorijaze i ekcema.

CALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED

Calophyllum inophyllum potiče iz Polinezije, južne Indije, tropske Afrike, Malezije i Australije. Najjače je protivupalno ulje. Izuzetno je bogato  masnim kiselinama i koža ga veoma dobro apsorbuje. Ima izražena antigljivična, antivirusna i antibakterijska svojstva, koja podstiču regeneraciju kože i sprečava virusne infekcije. Čini kožu sjajnom, mekanom i dubinski hidriranom. Vraća koži elastičnost, ispravlja bore, poboljšava teksturu i odlično je za tretiranje osetljive regije oko očiju. Primenjuje se u lečenju ekcema, psorijaze, seboreičnog i atopijskog dermatitisa, rozaceje, akni, opekotina, ožiljaka, strija, popucalih kapilara i vena.

MAURITIA FLEXUOSA FRUIT

Rasprostranjeno je u šumama Amazonije. Stanovnici ga smatraju svetim drvetom i zovu ga DRVO ŽIVOTA. Ima visok sadržaj beta-karotena ( 5x više od šargarepe i daleko više od ploda divlje ruže) koja apsorbuje UV-zrake i eliminiše uticaj slobodnih radikala. Koristi se za negu kože tokom sunčanja zbog čega koža duže zadržava bronzanu boju, regeneriše umornu kožu bez tonusa i povećava joj elastičnost. Koristi se kod crvenila i izgorele kože.

MELIA AZADIRACHTA SEED

Potiče iz Indije i Burme. Nim je jedan od najjačih čistača krvi i detoksikanata u ajur-vedi. Zovu ga još drvo slobode,a u vedskim tekstovima se slavi kao lek protiv svih bolesti. Ima sposobnost da leči akne, čireve i prišteve. Uništava bakterije, viruse i gljivice i smiruje upale. Nim sadrži preko 140 aktivnih sastojaka, a tri najvažnija aktivna jedinjenja su nimbin, nimbidicxvn i azadiraktin. Sadrži vitamin E i masne kiseline. Poseduje antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva i zbog toga je nezamenljiv u tradicionalnoj i modernoj medicini. Koristan je kod raznih kožnih problema kao što su akne, ekcemi, čirevi, gljivice, alergije, svrab i psorijaza. Ubrzava zarastanje manjih posekotina, opekotina, rana i modrica. Takođe hidrira kožu jer koži daje neophodnu vlažnost i elastičnost. Od koristi je kod iritacije kože, svraba, crvenila i depigmentacije kože. Sprečava širenje akni i bubuljica.

CAMELINA SATIVA SEED

Prirodni je izvor nezasićenih masnih kiselina. Sadrži 35-45 % omega-3 i 15-20 % omega-6 višestruko nezasićenih masnih kiselina i oko 16 % omega-9 nezasićenih masnih kiselina. Ulje je bogato antioksidansima. Ubrzava proces zarastanja rana i opekotina. Najčešće se koristi za suvu kožu, kožu sklonu upalama i iritacijama.

FRAGARIA ANANASSA SEED

Predstavlja visoko kvalitetno ulje, koje je bogato omega-3 masnim kiselinama , Fe, P, vitaminom C, A , E , kao i nekim vitaminima B grupe. Intezivno neguje kožu, štiti je od spoljašnjih uticaja, hidrira je, ujednačava ten, vraća elastičnost, smanjuje bore. Pomaže kod problematične kože sklone aknama, kod psorijaze i ekcema, opekotina od sunca i posekotina. Preporučuje se svim tipovima kože.